Narozeninová soutěž

19. října 2012 v 17:41 |  První narozeniny blogu
Tak tedy pokračujeme v oslavách narozenin. O co tady půjde? V celém článku najdete celý kvíz. Ten je složen z více částí. Nejdřív otázky o blogu, které budou fungovat na principu a) b) c). Budete moct zvolit jednu správnou odpověď. Pak otázky o Sladkém životě. Některé budou taky fungovat na tomto principu a na jiné bude třeba přímá odpověď. Vaše odpovědi pište do komentářů. Je to jednoduché. Tak se do toho vyhněte a nepodvádět! :-) Vše v celém článku.

1.část

1. otázka - Kolik bylo na tomto blogu sotěží o nejlepší /něco/ (SONS, SONP, SONC...)?
a) 1
b) 2
c) 3

2. otázka - Skus si tipnout. Kdy byl blog založen?
a) ráno
b) odpolende
c) večer

3. otázka - Kolik měl blog majitelů?
a) jednoho
b) dva
c) tři

4. otázka - Mám ještě jiný blog?
a) ano, o seriálu Čarodějky
b) ano, o seriálu Hodně štěstí Charlie
c) ne

5. otázka - Vede tento blog AFFS?
a) ano, vede
b) ne, ale vedl
c) ne, nikdy nevedl

6. otázka - Skus si tipnout. Který měsíc bylo na tomto blogu přidáno nejvíce článků?
a) únor 2012
b) listopad 2011
c) květen 2012

7.otázka - Která epizoda zvítězila v soutěži o nejlepší epizodu Sladkého života na moři?
a) Double Crossed
b) Brakeup in paris
c) Graduation on Deck

2.část

1. otázka - Kolik sérii dohromady mělo celé TSL ("Zack a Cody" i "na moři")
a) 4
b) 5
c) 6
2. otázka - Kdo dabuje v Česku Zacka?
a) David štěpán
b) Jiří Köhler
c) Martin Zahálka

3. otázka - Kolik filmů od Disney natočila Debby Ryan?
a) 1
b) 2
c) 3

4. otázka - Který Seriál v USA nahradil Slakdý život na moři?
a) A.N.T. Farm (Farma R.A.K.)
b) Jessie
c) Austin a Ally

5. otázka - Které roky se vysílal Sladký život na moři v USA?
a) 2007 - 2010
b) 2008 - 2011
c) 2009 - 2012

6. otázka - Která možnost nesedí? *(Hodinové epizody jsou brány jako jedna)
a) 1 série - 26 epizod
b) 2.série - 28 epizod
c) 3.série - 22 epizod

7. otázka - se kterým z těhle seriálů Sladký život neměl Crossover?
a) Hannah Montana
b) Kouzelníci z Waverly
c) Sonny ve velkém světě
d) Jsem v kapele

8. otázka - Který stát v seriálu Sladký život na moři loď nenavštívila?
a) Brazílii
b) Švédsko
c) Anglii
d) Francii

9. otázka - Ve kterém měste měla loď konenčou a byla rozebrána?
a) San Francisco
b) Los Angeles
c) New Orleans
d) New York

10. otázka - Jako co pracovala na lodi Bailey?
a) jako ručníkářka
b) jako barmanka
c) jako číšníčka
d) nepracovala

11. otázka - Kde se děj odehrával v Sladkém životě Zacka a Codyho?
a) V Hotelu
b) V domě Martinových
c) V karavanu
d) V bytovém domě dědičky Maddie

3. část

1. otázka - Jak se jmenovala loď na které se děj odehrával?
2. otázka - Jak se jmenovala bohatá dcera majitele?
3. otázka - Který herec ztvárnil pana Mosebyho?
4. otázka - V jakém příbuzenském vztahu byli Zack a Cody?
5. otázka - S kým chodila Bailey?
6. otázka - Jak se jmenuje poslední epizoda seriálu?
7. otázka - Tak se jmenuje trojdílný speciál v 3. sérii?

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 the-suite-life-cz the-suite-life-cz | Web | 19. října 2012 v 17:51 | Reagovat

Opdovědi pište touhle formou:
1.část
1)(správne písmeno)
2)(správne písmeno)
3)(správne písmeno)
4)(správne písmeno)
5) ...
6) ...
7) ...
2.část
1)(správne písmeno)
2) ...
3) ...
...
3.část
1)(celá odpověď)
2)(celá odpověď)
3)(celá odpověď)
4)...
...

2 Lucie Hurtová Lucie Hurtová | E-mail | 19. října 2012 v 18:08 | Reagovat

1. část
1. otázka
2

2. otázka
odpoledne

3. otázka
jednoho

4. otázka
ano o seriálu Čarodějky

5. otázka
ne, ale vedl

6. otázka
listopad 2011

7. otázka
Graduation on Deck

2. část
1. otázka
6

2. otázka
Martin Zahálka

3. otázka
3 filmy

4. otázka
Austin a Ally

5. otázka
2008-2011

6. otázka
1. série 26 epizod

7. otázka
Sonny ve Velkém světě

8. otázka
Brazílii

9. otázka
New York

10. otázka
jako barmanka

11. otázka
v Hotelu

3. část
1.otázka-S.S. Tipton
2.otázka-London Tipton
3.otázka-Phill Lewis
4.otázka-bratři
5.otázka-s Codym
6.otázka-Graduation on deck
7.otázka-Twister

3 Lucie Hurtová Lucie Hurtová | E-mail | 19. října 2012 v 20:23 | Reagovat

1.část
1)b
2)b
3)a
4)a
5)b
6)b
7)c

2.část
1)c
2)a
3)c
4)c
5)b
6)a
7)b
8)a
9)d
10)b
11)a

3.část
1)loď se jmenuje S.S. Tipton
2)bohatá dcera se jmenuje London Tipton
3)herec který stvárnil postavu pana Mosebyho se jmenuje Phill Lewis
4)to je jasné Zack a Cody byli v příbuzenském vztahu bratři
5)Bailey chodila s Codym
6)poslední epizoda se jmenuje Graduation on Deck
7)trojitý speciál ve 3. sérii se jmenuje Twister

4 Monika Monika | Web | 20. října 2012 v 16:33 | Reagovat

1.část

1. a
2. b
3. a
4. a
5. a
6. b
7. c

2.část

1. c
2. a
3. c
4. a
5. b
6. a
7. c
8. a
9. d
10. d
11. a

3. část

1. SS Tipton
2. London Tipton
3. Phill Lewins
4. bratia (dvojcata)
5. s codym
6. Graduation on Deck
7. Twister

Nový komentář

Vezměte na vědomí, že diskuse je moderována. Než se nový komentář začne zobrazovat, musí jej nejdříve schválit autor blogu.

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama